Fournisseur de matériaux d'emballage et de machines pour stabiliser vos palettes. 
Spécialisé dans le rembobinage et le refendage de film étirable.

Darco nominated for the JCI Award.

30 march 2017
Dit jaar wisten 11 succesvolle jonge ondernemers hun weg te vinden naar de West-Vlaamse Jonge Ondernemer. Daaruit werd een shortlist opgemaakt van vijf kandidaten. In willekeurige volgorde dingen mee naar de felbegeerde titel van West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2017: Manu Lagast (Derotex), Hellen Vanderbeke (Darco Pack), Wannes Verspranghe (Around Media), Lieselot Vandecapelle (Egomaniac) en Wim Devreese (Wandman).

De commissie die dit jaar wordt voorgezeten door de afdeling van JCI Waregem, organiseert de award en leidt het gehele traject van sponsoring tot jurering in goede banen. De jury wordt samengesteld uit ondernemende West-Vlamingen en winnaars van vorige edities. Jelle Lipkens, juryvoorzitter, wijst op het belang van de trofee: “De verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar is niet alleen een award show”, aldus Lipkens. “We creëren ook een uniek platform waarop jonge ondernemers zich kunnen profileren.”De jury werd samengesteld uit ondernemende West-Vlamingen: Bert Bernolet (CEO Solar zonder grenzen, winnaar WVLJO 2016), Frederik Serruys (directeur Unizo West-Vlaanderen), Nathalie Sintobin (Frucon), Bert Mons (Algemeen directeur Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen), Dirk Clarysse (Bright), Cony Vandendriessche (House of HR) en Tim Vannieuwenhuyse (De Waak).

De jury toetst de kandidaten af aan de pijlers die aan de basis liggen van JCI, zoals daar zijn: individuele drive, oog voor de gemeenschap, internationalisme en business. Verder moet een kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming en natuurlijk West-Vlaming zijn. De award wordt op 30 maart toegekend.